Ezért nem mutatja meg barátnőjét Török Ábel - ifaktor
A youtuber elkészítette heti vlogjának legújabb részét, ahol többe között arról is szó esett, hogy barátnője miért nem szerepe soha a videóiban.


Ábel a napot egy ágy összeszeressél kezdte, majd miután ezzel végzett párjával és kutyájával ellátogattak a Balatonra, aminek már épp itt volt az ideje, mivel már két hónapja nem mozdultak ki Budapestről.

Majd rátért a vlog fő témájára, ami az volt, hogy a barátnője miért nem tűnik fel soha a videóiban, vagy ha nagyon ritkán posztol is róla, akkor is szinte teljesen rejtve maradt a kiléte.

Ábel azzal kezdte, hogy a fő ok az, hogy tiszteletben tartja, hogy a párja nem szeretné magát visszalátni az interneten. Majd arra is kitért, hogy előző kapcsolatánál rosszul csinálta, mert túltolta a dolgot, és túl sok bepillantást engedett a kapcsolatukba. Ezt a hibát soha többen nem fogja elkövetni.

Az influenszer úgy érzi, hogy most jól megtalálta a határt, hogy mi az, amibe bepillantást enged és mi az, ami a privát szférájukban marad. Tehát, nem titkolja, hogy van barátnője, de azt nem szeretné, hogy túl sok mindent tudjanak róla az emberek.

A videó vége felé Ábel a barátnője véleményét is kikérte, aki elmondta, hogy neki ez így egyértelműen jobb, hogy a háttérben marad.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Érdekel milyen trendek mennek mostanság TikTokon?

Kíváncsi vagy rá, hogy mik a legmenőbb trendek TikTokon? Cikkünkből most megtudhatod.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!