Ezért posztol csak este Avianarahl - ifaktor
Avianarahl fehér ruhában áll a Városligetben

A népszerű YouTuber Avianarahl, azaz Evelin Instagram-oldalán legújabb bejegyzésében elárulta követőinek, hogy miért késő este, vagy éjszaka szokott a leginkább posztolni közösségi felületein.


A szemfülesek már észrevehették, hogy Evelin a tartalom megosztásaira esténként szokott időt szánni. Ennek oka rém egyszerű, ugyanis az influenszernek a nap esti óráiban érkezik meg a kreatív időszaka.

Az biztos, hogy tartalomgyártóként roppant nehéz lehet a kreativitást folyamatosan fenntartani. Sokszor egy-egy fotó vagy videó mögött rengeteg agyalás és idő van, amiből mi már csak a végeredmény látjuk.

Evelin szerint, varázsa van annak, mikor leszáll az éj és ad egy kis extra töltetet a fantáziálásban, kreatív gondolkozásban.

„Egy barátnőm kérdezte a minap, hogy miért van az, hogy az én tartalmaim mindig olyan későn kerülnek posztolásra?! A válasz egyszerű: én délután-este vagyok aktívabb, kreatívabb, akkor érzem az inspirahlciót, hogy alkossak, gondolkodjak valami izgalmas koncepción, megoldáson. Mire ide jutok vele már késő van, sokszor elég késő, mint ma is. 😳 Na meg aztán van valami misztikusan izgalmas abban, amikor már leszállt az éj; nekem akkor jobban szárnyal a fantáziám. De legalább az éjjeli bagoly Pezsgőtársaknak is van egy - egy friss bejegyzés, akik hasonló flowban élik az életüket, mint én. 🤗 A ti kreatív időtök mikor van?"

– kérdezte követőitől Avianarahl.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!