Ezért szólt be Dér Heninek egy követője - ifaktor

A népszerű énekesnő, Dér Heni az elmúlt időszakban kapott hideget és meleget is egyaránt a közösségi médiában. Ez főként az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában történő szereplése után fajult el durvábban. Egy követőjének ez volt a problémája Heni legújabb képével.


Az énekesnő Instagram-oldalán megosztott egy újabb pocakos képet magáról, amin egy repce mező közepén áll. Henit rögtön be is támadta egy kommentelő, hogy egy fotóért más munkáját és termését képes tönkre tenni.

A sztár rögtön válaszolt is hozzászólójának és elárulta, hogy a fotóra engedélyt kapott, ugyanis maga a tulaj ajánlotta fel, hogy készítsenek ott egy fotót.

„Akkor lenne menő fotó ha a saját repcésedben taposnád le a termést"

– olvasható a kommentben, amire Heni így válaszolt:

„vigyáztunk rá és a tulaj ajánlotta fel, hogy csináljunk képet kedves hölgyem"

– érkezett a válasz az énekesnőtől.

Később ez egy óriási lavinát indított el Heni képe alatt és többen is igyekeztek a komment szekcióban védeni az énekesnőt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!