Ezért titkolja barátnőjét Török Ábel - ifaktor

A népszerű hazai vlogger, Török Ábel nem az egyetlen, aki igyekszik titokban tartani barátnője kilétét. Akik régóta követik Ábelt, már tudhatják, hogy két jó barátja, Henry és Barni is jelenleg egy bimbózó románcot titkolgatnak követőik elől. Ábel videóban számolt be nekünk az okáról.


Ábel heti vlogjában döntött úgy, hogy elárulja követőinek, miért olyan titokzatos, ha kedveséről van szó. Videója elején elkalauzolt minket Balatonra, ahova párjával kirándultak el, kicsit kiszakadva a bentondzsungel nyomasztó hétköznapjaiból.

A vlogger videója felénél elérkezett a várva várt témához is, ami barátnője és barátai párkapcsolata titkolásáról szól. Ábel elmondása szerint a trió podcast adásaiban már számtalanszor szóba került ez a téma, de akik esetleg ott nem hallgatnák őket, azoknak szívesen elmondja videójában is az okokat.

Ábel már több mint egy éve van komoly párkapcsolatban és követői azóta se ismerhették meg a hangját, kinézetét és nevét a hölgynek. Ábel tudatosan figyel ezekre az aprónak tűnő, de annál is jelentősebb dolgokra. Ennek több oka is van, íme ezek: első sorban a hölgy nem szeretne annyi mindent elárulni magáról, amit az influenszer maximálisan tiszteletben tart. Másodszorra Ábel sem szeretné már, ha követői olyan szintű betekintést kapnának magánéletébe, ami már zavaró tud lenni.

Az influenszer és párja magánéletét tiszteletben tartva mi csak annyit tehetünk, hogy mindezt elfogadjuk és megértjük, ahogyan csak remélni tudjuk, hogy Ábel követői is hasonlóan tesznek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az UFC-harcos Mackenzie Dern, Cancunban twerkelt

Mackenzie teljesen megérdemelten ereszthette ki a gőzt barátnőjével, egy luxus hajó fedélzetén.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!