Ezért törölte a népszerű TikTokker YouTube-videóit - ifaktor
Farkas Timi napszemüvegben ül a Budai várnál

Farkas Timi öt évvel ezelőtt indított YouTube-csatornát, ahol nagyon szépen feltornázta magát és mára már több mint 200 ezer feliratkozót tudhat magáénak. Ennek ellenére rengetegen inkább a TikTok-felületéről ismerik őt, hiszen ott is berobbant az utóbbi években.


Timi a napokban váratlan bejelentést tett és törölte összes YouTube-videóját, amiket az elmúlt öt évben készített követőinek. Az indoklás azonban nem maradt el, így egyetlen egy videó található jelenleg Timi csatornáján, amiben választ ad a miértekre.

A videó legelején a vlogger rögtön ki is tér rá, hogy mik voltak azok a főbb indokok, amikért törölte az eddigi felvételeit. Az egyik legnyomósabb érve Timinek az volt, hogy számára is kellemetlen volt visszanéznie a gyermek aggyal készített videókat, amik túlnyomó többségben csak a kattintásokra mentek, viszonylag tartalmatlanul.

Timi nem olyan rég még vacilált, hogy törli csatornáját és többet nem készít videós tartalmakat a YouTubera, de végül úgy döntött, hogy megreformálja csatornáját és a mostani, felnőtt énjéhez igazítja azt.

Így kapni fogunk egy lényegében teljesen új csatornát Timitől, amit már izgatottan várunk, hogy milyen tartalmakkal fog megtölteni és vajon sikerül-e megtartania eddigi követőtáborát, vagy esetleg teljesen lecserélődnek majd rajongói.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!