Ezért tűnt el egy hétre Kelemen Zsófi - ifaktor
Kelemen Zsófi fehér fekete ruhában áll

A fitnesz influenszer Kelemen Zsófi legújabb Instagram-posztjában elárulta követőinek, hogy miért kellett őt mellőzniük egy teljes hét erejéig.


Zsófi posztjában elárulta nekünk, hogy pontosan egy hete borzasztó betegen ébredt, magas lázzal és fejfájással. Ezekben a bizonytalan időkben teljesen természetes, hogy az ember azonnal arra gondol, hogy elkapta a koronavírust.

Az influenszer is ezt sejtette, ezért teszteltette magát kétszer is, de szerencsére mindkét tesztje negatív lett. Zsófi bejegyzésében arról is mesélt, hogy a koronavírustól való félelme roppant megterhelő és szeretne már nagyon túlesni az oltáson, hogy véget érjen a félelme.

Zsófi követői mind mihamarabbi gyógyulást kívántak az influenszernek.

„Bocsi, hogy eltűntem de nem volt erőm még szöveget írni se. Pont egy hete kezdődött. Magas láz, gyengeség, borzalmas fejfájás.. olyan tipikus covid tünetek. Nyilván ráparáztam, mert nem is olyan rég csináltam végig egy hosszú karantént, nem esett volna jól újból.. De ez a kisebbik izgalom, attól jobban féltem, hogy másodszorra vajon, hogy fogom viselni. Nagyon megterhelő tud lenni lelkileg a covidtól való félelem, könnyű ebben az állapotban bepánikolni. De kétszer is mentem pcr tesztre, hiszen tudjuk, hogy egy teszt nem teszt😅 és szerencsére mind a kettő negativ lett. Lelkileg megnyugodni csak a második teszt után tudtam igazán, csak így éreztem biztosnak. Hál'Istennek nem kezdődik újra. Mostmár csak kihúzom valahogy az oltásig. #fuckcovid19
Ui: nyugi a kép nem mai, még romokban vagyok"

– olvashatjuk Zsófi bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!