Ezért tűnt el mostanában Kovács Ramóna - ifaktor

A népszerű fitnesz influenszer, Kovács Ramóna a napokban igencsak inaktív volt közösségi oldalain. Legújabb Instagram-posztjában elárulta követőinek az okát.


Kovács Rami úgy döntött, hogy nem fog régi, jól beállított fotókat megosztani ahelyett, hogy elmondaná igazából mi történik vele most a napokban. Posztjában elárulta, hogy őszintén felvállalja családjával jelenlegi arcukat.

Az pontosan nem derült ki, hogy csak szimpla fáradtság és kimerülés okozta az eltűnést, vagy esetleg beteg is lett Rami, de az látszik mind a három képen, amiket megosztott velünk, hogy látott már szebb napokat is az influenszer.

Követői hálásan köszönték neki, hogy őszintén felvállalja még a legrosszabb napjain is magát és nem beállított fotókat oszt meg közösségi oldalán. Raminak kitartást és jobbulást kívánunk, reméljük hamar felépül.

„Meggondoltam magam. Mégiscsak felvállalom a mostani arcunkat. 3 őszinte kép rólunk. Na ezért tűntem el egy kicsit mostanában"

– olvashatjuk Kovács Rami bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!