Új videóját promózta Henry Kettner Instagramon - ifaktor

Török Ábel és Abosi Barni is szerepelt Henry Kettner új videójában. A humorosra sikeredett felvételben egy játéké volt a főszerep, amelynek végén kiderült, hogy kinek van a legjobb hallása.


TALÁLD KI A REJTÉLYES HANGOT 🤔👂 ( Ábel, Barni )

🔥🌴🚀 INSTAGRAM: @henrykettner 📸 - http://instagram.com/henrykettner
„Megindul a Banda?"

– szólal meg először a videóban, Barni.

Ratata"

– vágja rá kapásból Ábel, utalva ezzel Abosi legújabb projektjére, amikor életében először egy videóklippel rukkolt elő – a klip időközben már több mint 1 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

A játékos videóban különböző hangokat próbálnak felismerni az instasztárok, néhány tipp pedig egészen nevetségesre sikeredik.

Rögtön az első hangnál egy bowling golyó gurulását hallotta bőröndnek Barni, megalapozva ezzel a játék hangulatát. Az egyik legnehezebb feladványnak pedig a toll bizonyult, amelynek csattogó hangját egyikőjük sem ismerte fel.

Madár! A szabályok szerint – amiket én írok – nem kell specifikusan megmondani, milyen madár"

– ez volt Henry egyik kifejezetten találó válasza, amikor a bagoly jellegzetes huhogását kellett felismerni. Ezután a kacsa és a lúd közötti különbségek miatt is kisebb vita alakult ki a srácok között.

A „versenyt" végül Abosi Barni nyerte meg – habár nem mernénk rá fogadni, hogy ezzel a többiek is egyetértettek.

A három közkedvelt influenszert nemsokára többször is hallhatjuk majd együtt, ugyan is nemsokára indul közös rádióműsoruk.

Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!