Új videóját promózta Henry Kettner Instagramon - ifaktor
abosi barni fiúk mikrofon stúdió fehér pólók

Török Ábel és Abosi Barni is szerepelt Henry Kettner új videójában. A humorosra sikeredett felvételben egy játéké volt a főszerep, amelynek végén kiderült, hogy kinek van a legjobb hallása.


TALÁLD KI A REJTÉLYES HANGOT 🤔👂 ( Ábel, Barni )

🔥🌴🚀 INSTAGRAM: @henrykettner 📸 - http://instagram.com/henrykettner
„Megindul a Banda?"

– szólal meg először a videóban, Barni.

Ratata"

– vágja rá kapásból Ábel, utalva ezzel Abosi legújabb projektjére, amikor életében először egy videóklippel rukkolt elő – a klip időközben már több mint 1 millió megtekintésnél jár a YouTube-on.

A játékos videóban különböző hangokat próbálnak felismerni az instasztárok, néhány tipp pedig egészen nevetségesre sikeredik.

Rögtön az első hangnál egy bowling golyó gurulását hallotta bőröndnek Barni, megalapozva ezzel a játék hangulatát. Az egyik legnehezebb feladványnak pedig a toll bizonyult, amelynek csattogó hangját egyikőjük sem ismerte fel.

Madár! A szabályok szerint – amiket én írok – nem kell specifikusan megmondani, milyen madár"

– ez volt Henry egyik kifejezetten találó válasza, amikor a bagoly jellegzetes huhogását kellett felismerni. Ezután a kacsa és a lúd közötti különbségek miatt is kisebb vita alakult ki a srácok között.

A „versenyt" végül Abosi Barni nyerte meg – habár nem mernénk rá fogadni, hogy ezzel a többiek is egyetértettek.

A három közkedvelt influenszert nemsokára többször is hallhatjuk majd együtt, ugyan is nemsokára indul közös rádióműsoruk.

Ne hagyd ki!