Ezért utálja a vasárnapot Verebélyi Vivien - ifaktor
A népszerű Tiktokker ezúttal az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy mégis mi miért nem szeretik kifejezetten a vasárnapot.


„Csak mi nyüglődünk vasárnap? Fejben már a Hétfőnél járok, menni kell dolgozni. Koszos ruhák kimosása, takarítás főzés úgy, hogy csomagolni is lehessen melóba. Pihennénk de nem merünk, ne legyünk felkészületlenek a következő hétre. Mindent IS akarunk csinálni. Pihenni, sétálni, filmezni, takarítani stb stb. Hercules a nyakunkban (szó szerint)"

– számolt be Vivi a vasárnapjaik menetéről.

Nos, mi teljesen biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak Vivi és párja, Norbi nem szeretik a vasárnaphoz köthető készülődést, ugyanis rengetegen érezhetnek hasonlóan. Sőt a házimunkák és főzés mellé a diákoknak még a tanulást is mellétehetjük, mivel a hétfői napra az iskolába is fel kell készülni.

Noha a vasárnap a heti két szabadnapunk egyike, mégis rossz nap lenne? Bár a hétköznapoknál talán még, így is elviselhetőbb...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Tóth Andi: „Az volt a lényeg, hogy minél több pénzt kiszedjenek belőlem”

Tóth Andi a LifeTV reggeli műsorában az Ébredj velünkben beszélgetett Ábel Anitával és Csonka Andrással a legújabb dalával (Ébressz fel) kapcsolatban, azonban más témák is szóba jöttek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!