Ezért utálja a vasárnapot Verebélyi Vivien - ifaktor
A népszerű Tiktokker ezúttal az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy mégis mi miért nem szeretik kifejezetten a vasárnapot.


„Csak mi nyüglődünk vasárnap? Fejben már a Hétfőnél járok, menni kell dolgozni. Koszos ruhák kimosása, takarítás főzés úgy, hogy csomagolni is lehessen melóba. Pihennénk de nem merünk, ne legyünk felkészületlenek a következő hétre. Mindent IS akarunk csinálni. Pihenni, sétálni, filmezni, takarítani stb stb. Hercules a nyakunkban (szó szerint)"

– számolt be Vivi a vasárnapjaik menetéről.

Nos, mi teljesen biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak Vivi és párja, Norbi nem szeretik a vasárnaphoz köthető készülődést, ugyanis rengetegen érezhetnek hasonlóan. Sőt a házimunkák és főzés mellé a diákoknak még a tanulást is mellétehetjük, mivel a hétfői napra az iskolába is fel kell készülni.

Noha a vasárnap a heti két szabadnapunk egyike, mégis rossz nap lenne? Bár a hétköznapoknál talán még, így is elviselhetőbb...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!