Mérföldkőhöz közelít Jose Mourinho - ifaktor
A Tottenham Hotspur jelenlegi menedzsere még ebben a szezonban elérheti az 1000 mérkőzéses álomhatárt, ami a vezetőedzőként kispadon eltöltött idejét illeti.


A portugál tréner a legtöbb időt az angol Chelsea kispadján töltötte, ahol első körben 184, majd később visszatérve még 136 mérkőzésen dirigálta csapatát. A sorban a második a spanyol gigász, Real Madrid, ahol 178 meccsen irányított.

Mourinhot a világ legjobb edzői között tartják számon. Négy csapattal nyert egymás után bajnoki címet - kettőt a Portóval, és kettőt a Chelsea-vel, továbbá a Portóval (2004-ben) és az Internazionaléval (2010-ben) Bajnokok Ligája győztes is.

A „Special One" a Transfermarkt adatai szerint jelenleg 989 hivatalos mérkőzésnél jár edzőként, így még 11 találkozó hiányzik az 1000-es álomhatár eléréséhez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!