Ezt a dolgot a Covidnál is jobban utalják ByeAlexék? - ifaktor
byealex szürke pulcsiban
Nehéz mostanában olyan dolgot találni az életben, amit jobban utálna bárki is, mint a Covid-19 nevű vírust, amely miatt már több mint egy éve korlátozások között éljük az életünket. Talán találtunk valamit, amit hírességeink ennél is jobban utálnak - köztük ByeAlexxal.


Ez a valami pedig nem más, mint a hideg! Vagy a tél, de inkább a hideg... Az utóbbi időben többen is megosztották a közösségi oldalaikon, hogy már elegük van a hidegből, de ebből a változékony időből is.

Egyszer esik a hó, aztán jégeső, majd napsütés. Kinek kell ez? Kérdezhetik. Nos, nekik nem az egyszer biztos.

ByeAlex például köztudottan utálja a telet és hideget, így akár 35-38 fokban is szívesebben elvan, mint a nagy hidegekben, vagy mínuszokban. Ezt legutóbb az áprilisi hóesés levideózásával és Insta-sztoriban való közzétételével együtt jelezte követőinek – nem túl szofisztikáltan.

Erdélyi Mónikát és lányát már annyira elkapta az áprilisi melegebb időjárás, hogy a nyarat tervezegetik és ehhez nagyon cuki kalapokat is vásároltak maguknak. Kérdés persze, mennyire lesz szabad a nyarunk? Reméljük minél inkább...

„Életem leghosszabb telén vagyok túl, asszem. Végre tavasz, nagyon vártam már"

– írta a szintén előadóművész, rapper Fluor Tomi.

Tomi egy az autójával közös fotó mellé írta ezeket a sorokat. Valószínűleg a téli gumikat már mindenki maga mögött hagyta (rossz hír ez persze az utóbb idők hózáporait tekintve).

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!