Ezt a könyvet ajánlja Dukai Regina - ifaktor
Dukai Regina sárga felsőben lefele néz

A gyönyörű modell, Dukai Regina legújabb Instagram-bejegyzésében egy könyvet ajánl követőinek, amit a napokban kezdett el olvasni és teljes mértékben a hatása alá került. Bejegyzésében Regina rövid leírást adott a könyvről követőinek.


Az influenszer elárulta nekünk, hogy a könyv, amit mostanában olvas, a lelkének igen megterhelő. Sokszor rémálmai vannak tőle és a végtelenségig nyomasztó a története, de mégsem lehet letenni. Regi leírta posztjában röviden, hogy miről is szól A Döntés című könyv, így követői eltudják dönteni, hogy szeretnék-e elolvasni.

„Egy könyv, amitől napokig rémálmok üldöztek, olvasása közben összeszorult a szívem, gyomrom, de mégsem tudtam letenni.
Tudom szeretitek, ha megosztom veletek, hogy épp milyen könyvet olvasok, így most A Döntést szeretném bemutatni nektek és bízom benne, hogy sokan elolvassátok majd és megosztjátok velem a véleményeteket.
A magyar származású Dr. Edith Eva Eger 1944-ben tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, Kassára, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták. Szüleit a hírhedt náci orvos, Joseph Mengele küldte gázkamrába, aki később arra kérte Edithet, hogy táncolja el a Kék Duna keringőt, jutalmul egy vekni kenyeret kapott. Edith a nővérével együtt túlélte a borzalmakat, és úgy döntött, megbocsát fogva tartóinak, és mindennap élvezi az életet.
Ma klinikai pszichológus a kaliforniai La Jollában, illetve a Kaliforniai Egyetem oktatója San Diegóban. Emellett az amerikai hadsereg és haditengerészet tanácsadójaként tűrőképességi tréningeket tart és segíti a katonákat a poszttraumás stressz legyőzésében.
>>Nem választhatunk fájdalom nélküli életet. De választhatjuk azt, hogy szabadok leszünk, megszökünk a múltunk elől, akármi történjék is, és megragadjuk a lehetségest.<<"

– olvashatjuk Dukai Regina közösségi oldalán.

Regina bejegyzése ide kattintva látható.

Regina könyvajánlójának óriási sikere lett és rengetegen ajánlották a könyv folytatását, ami az Ajándék címet kapta. Követői hálásak Reginek, hogy Instagram-oldalán ilyen és ehhez hasonló tartalmakat is megoszt velük.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!