Ezt a sorozatot ajánlja Cinthya Dictator - ifaktor
Cinthya Dictator bézs színű kabátban áll, felkötött hajjal

A népszerű média designer, fotós, Cinthya Dictator már több alkalommal is ajánlott remek filmeket, könyveket vagy éppen, mint most is, sorozatot az Instagram-oldalán. Manapság már a legtöbb család legalább egy online streaming előfizetéssel rendelkezik, legyen az Netflix vagy akár HBO Go.


Cinthya legújabb Insta-bejegyzésében egy új az HBO Gon megtalálható sorozatot mutatott be (The Nevers), extra kreatív fotójával. A sorozat a sci-fi műfajába tartozik és olyan a viktoriánus korban Londonban élő nőkről szól, akik különleges képességekre tesznek szert.

A sorozat témája sokakban, így Cinthyában is elindított egy fajta gondolatmenetet, hogy ha választhatnánk, vajon milyen szuper képességet adnánk magunknak. Cinthya nem árulta el az ő választását, azonban a kommentek között találhatunk nagyon jó és kreatív ötleteket.

„Az HBO új sci-fi sorozatában, a The Nevers-ben viktoriánus kori Londonban élő nők különleges képességekre tesznek szert. A sorozat nézése közben azonnal beindult a fantáziám, hogy én milyen különleges képességre vágynék igazán. Ez a gondolat kísérlet aztán fotó kísérletbe ment át. A pozitív, szeretet energia amit képességemmé tettem olyan vizuális módon fogalmaztam meg, amihez nem használtam photoshoppot. 2 kérdésem is volna hozzàtok! Az egyik, hogy ti milyen különleges képességre vágynátok. A másik, hogy, hogyan csináltam a fotot?"

– kérdezte követőitől Cinthya.

Akik szeretik a sci-fi műfaját, mindenképp nézzenek bele ebbe a sorozatba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!