Ezt a sorozatot látnod kell Hey Julie szerint - ifaktor

A népszerű influenszer, Hey Julie Instagram-oldalán osztott meg követőivel egy olyan sorozatot, amilyet véleménye szerint még ez idáig sosem látott, így feltétlen érdemes legalább belenézni.


A sorozat a The Bold Type elnevezést kapta, ami már magában sejteti, hogy fontos témákat feszegető műsorról van szó. Julietől megtudtuk, hogy a sorozat összesen öt évadából áll, ami egyben az utolsó évada is.

A sorozatot a népszerű online streaming szolgáltatón, vagyis a Netflixen nézhetjük meg. Julietől nem első eset, hogy sorozatot, filmet vagy akár könyvet ajánl követőinek, amiket jó ízlésének köszönhetően, rajongói mindig meghálálnak.

„Az új videómban már meséltem róla, de az a helyzet, hogy bőven tudnék még ódákat zengeni a The Bold Type című sorozatról. Soha nem láttam még ilyen fontos és aktuális témákat ilyen valóságosan és mégis különlegesen tálalni a tökéletes 'feelgood' érzésbe csomagolva. Ez egy nagyon vicces csajos-feminista-millennial sorozat, ami erőlködés nélkül beszél mély dolgokról is. A három főszereplő közötti női barátság pedig könnyeket csal a szemembe most is, annyira imádom.
4 évad van belőle, az 5. (és egyben utolsó) most készül. Láttátok, szerettétek ti is?"

– kérdezte követőitől Julie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!