Ezt adták első büntetésül a Való Világ 10 villában - ifaktor

VV Fru a mikroportja eltakarásása biztatta Renátót, aki eleget téve a lány kérésének ezt meg tette, majd megkapta méltó büntetését. A mikrofon eltakarása ugyanis szabályszegésnek minősül.


A Való Világ 10 indulása óta csak úgy zajlanak az események. Hol van már VV Gina első napi villantása, amikor azóta már megvolt az első összebújás, tanúi lehettünk számtalan vitának, nem mellesleg egy játékostól már búcsút is kellett vennünk az első párbajt követően.

Ez azonban még semmi. Az első bimbózó szerelemnek is szemtanúi lehetünk, amely VV Renátó és VV Fru között van kialakulóban. A fiú már többször is hangoztatta, hogy Fru számára a tökéletes nő, ezt pedig a többiek előtt sem titkolja. Olyannyira odavan érte, hogy amikor a lány azt kérte, takarja le egy kicsit a mikroportot, ezt meg is tette. Ezt követően pedig már önszántából, másodszor is letakarta a mikrofont. A nézők természetesen megszavazták Renátónak a büntetést.

,,A Való Világban vannak szabályok, amiket tilos megszegni"

– így szólt a villalevél első sora, amelyben elárulták, Renátónak visszavonásig egy speciális, bukósisakba rejtett mikrofont kell hordania a meglévőn kívül, hogy mindig emlékezzen arra, ilyet nem szabad csinálni.

via nlc.hu

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!