Ezt ajánlja Rubint Rella a fogyókúrázóknak - ifaktor
Rubint Rella szürke edzős szettben

Rella márciusi kihívása keretnén belül minden nap tölt fel videós tartalmakat YouTube-csatornájára, többnyire egészséges életmóddal, sportolással és táplálkozással kapcsolatosan.


Ezúttal készített egy összeállítást, melyben megmutatja, hogy miket érdemes fogyasztani, ha valakinek a súlyvesztés a célja. Törekszik arra, hogy olyan ételeket és recepteket mutasson, melyek amellett, hogy könnyen elkészíthetőek, finomak és laktatóak is.

Minden a folyadékbevitelnél kezdődik és végződik, méghozzá a megfelelő kalóriamentes folyadéknál. Rella a ketogén diétája miatt minimális szénhidrátot fogyaszt csak, de a videó elején elmondja, hogy lehet szénhidrátot fogyasztani, azonban figyelni kell a minőségére és a mennyiségére, illetve nap elején ajánlott a fogyasztása.

Mutat néhány vitamint, illetve táplálékkiegészítő tablettát, amelyek elősegíthetik a kívánt cél elérését.

MIT ESZEM EGY NAP HA FOGYÁS A CÉL?!

Videójában háromszor étkezik, melyből kettő főétkezés, egy pedig snack. Ebéd-reggelire frittata-t készít, snack gyanánt mandulát fogyaszt, vacsorára pedig hamburgert eszik zsemle nélkül, grillezett zöldségekkel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!