Ezt csináld, ha féltékennyé akarod tenni J.Lo-t - ifaktor

Közös képet posztolt volt feleségével J.Lo exe, Alex Rodriguez, miközben az énekesnő szintén volt férje mellett keresi a boldogságot.

A hétvégén, az 54D fitnesz-program keretein belül újra lencsevégre kapták Alex Rodriguezt és volt feleségét, Cynthia Scurtist.

Rodriguez egy közös képet posztolt Instagram oldalára, ahol az ő 9 hetes edzésprogramját népszerűsítik volt feleségével karöltve.

A volt feleségével két közös gyermekük is van, Natasha és Ella. A pár 2002-ben fogadott egymásnak örök hűséget, majd 6 évvel később, 2008-ban ezt fel is bontották.

Rodriguez véletlen, vagy direkt, de természetesen akkorra időzítette ennek a képnek a posztolását, mikor az internet attól hangos, hogy „Benniferék" újra együtt vannak. Mint ahogy arról már többször is írtunk, J.Lo és Ben Affleck újra összemelegedtek, 17 évvel a szakításukat követően. Legutóbb pedig Miamiban látták őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!