Emma Watson arról, hogy követői szerint eljegyezték - ifaktor
Emma Watson virágokkal szürke sapkában egy utcán

Tavaly nyár óta most írt először Twitterre a színésznő, amiben megválaszolja a pletykákat.


Szinte felrobbant a külföldi média és az emberek találgatása arról, hogy Emma Watson-t, mindenki Hermione-ját, eljegyezték. Hosszas média csendet követően maga a színésznő reagált ezekre a spekulációkra.

A 31 éves brit színésznő, tavaly Augusztus óta önálló média karanténba vonult, így szinte eddig nem lehetett róla semmit tudni, ezért merültek fel azok a pletykák is, hogy esetleg eljegyezték volna, valamint az is, hogy a Harry Potter-sztár visszavonulna karrierjétől. A színésznő megtörte a médiacsendet és hosszú idők óta először, így reagált a találgatásokra.

Kedves rajongók,
„A pletykák arról, hogy el vagyok-e jegyezve, vagy sem, valamint, hogy a karrieremnek vége, vagy sem, folyamatosan új kattintásokat generálnak attól függetlenül, hogy igazak-e, vagy sem."

Majd úgy folytatta, hogy

„Amint van bármi hír, ígérem, hogy megosztom veletek."

A színésznő teljesen rendben van és egyelőre a találgatásoknak nem sok alapja van, viszont figyelemmel kísérjük a színésznőt, ha esetleg változtatna ezen az álláspontján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!