Ezt gondolja valójában Renée Zellwegerről Hugh Grant - ifaktor

A sármos színész őszintén vallott Renée Zellwegerrel való kapcsolatáról. A Bridget Jones-t alakító művésznő azon kevesek egyike, aki még nem rúgta össze a port kollégájával.


Hugh Grant a napokban a SiriusXM: The Jess Cagle Show vendége volt, ahol a beszélgetés során szóba került Renée Zellweger is. A színész bevallotta: Renée azon kevés színésznők egyike, akikkel még nem veszett össze, sőt, a kapcsolatuk kifejezetten baráti.

„Szeretem Renéet, mindig jól megvoltunk, a mai napig hosszú e-maileket váltunk. Van, hogy ő 70 oldalas levelet ír, ami igen érdekes, de nem mindig könnyű megfejteni. Amúgy egy zseni!"

– mesélte Grant.

A két színész a 2001-es, 2004-es, végül pedig a 2016-os Bridget Jones-filmekben játszott együtt. Beismerése szerint más korábbi partnernői, köztük Julianne Moore, Rachel Weisz és Drew Barrymore mára kijezetten utálják őt. Hogy miért, arról csak találgathatunk.

via JOY

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!