Ezt kívánja Király Viktor 2021-re - ifaktor
Ezt kívánja Király Viktor 2021-re
Az énekes hosszú Instagram-posztban fejtette ki, hogy sok zenésztársához hasonlóan, miben reménykedik az új esztendő eljövetelével.

Király Viktor azzal kezdi a bejegyzését, hogy 2020-ban a legnagyobb hiányt számára, az élő koncertek nélkülözése jelentette, és ha egyet kívánhatna az új évre, akkor az lenne, hogy minél hamarabb újra a színpadra állhasson.

„Én 2021-ben ezt akarom elérni mint sok más zenész társam. Soha nem gondoltam volna hogy eljön az a pillanat hogy azon keljen aggódni hogy mikor lesz újra elő fellépés?! Ez egyben szomorú és figyelemfelkeltő érzés! Ilyenkor lehet igazán megbecsülni azt ami van, vagy volt! Sokszor elveszünk a mindennapi materiális dolgokban, de jó lenne egy új cipő, egy új táska, egy luxus utazás! De amikor elveszítjük azt amit igazán szeretünk csinálni, ami igazán boldoggá tesz ( meg remélhetőleg másokat is ) akkor jövünk rá hogy nincs is szükségünk a mindennapi gyors "expressz" örömre."

– folytatta mondandóját az énekes.

Míg az idei esztendő Király Viktor magánéletének egyik legboldogabb időszaka volt, addig másik szerelme a zene nagy űrt hagyott benne. Ez az, amire a legjobban vágyik, hogy 2021-re megváltozzon.

Az Insta-posztját végül ezekkel a szép sorokkal zárta:

„Kívánom hogy találjátok meg azt ami igazán boldoggá tesz! Én szerencsére a családom mellet tudom hogy mi az én utam. Így csak ezen fogok dolgozni! Sok boldogságot, egészséget kívánok mindenkinek az új évben is!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat


Ne hagyd ki!