B. Nagy Rékához nagyon közel áll ez az állat - ifaktor

Már megszokhattuk az emberektől, hogy nagy százalékban vagy a kutyások, vagy a macskások táborát erősítik. Ezen kívül még persze vannak megszállott hüllőtartók is, manapság már azon sem lepődünk meg. A népszerű vlogger, B. Nagy Réka azonban egy érdekes állatfajt támogat és félt.


Persze az utóbbi időben egyre többet halljuk, hogy a méhek sajnos nap mint nap egyre nagyobb veszélyben vannak és a kihaláshoz közelítenek, ami földünknek és az emberiségnek rengeteg kárt fog okozni.

Réka ezért is hívta fel követői figyelmét, hogy ha szeretnék, akkor rajta keresztül is tudják támogatni ezeket a hasznos kis rovarokat, hiszen neki nagyon fontos állatok és igazából mindenki számára fontos kellene, hogy legyen.

Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy az influenszernek olyan szoros kötődése van a méhekhez, hogy egy tetoválást is csináltatott magára két éve, ami egy méhecskét ábrázol a karján.

Mindenesetre mi nagyon örülünk, hogy a közösségi médiában ilyen fontos dolgokkal is foglalkoznak sztárjaink, hiszen ez mindenkit érintő probléma már most.

„Két éve tetováltattam magamra egy méhecskét, hiszen olyan jelentéssel bír, ami nagyon kapcsolódik hozzám. Akkor még bele sem gondoltam abba, hogy mekkora probléma az, hogy ezeknek a csodás kis állatoknak a száma napról napra csökken.🐝 Sokan nem tudják, de a méhek rengeteg fontos feladatot látnak el ahhoz, hogy mi a mindennapjainkat olyan formában élhessük, ahogy azt most tesszük.
A @tezenisofficial új 3BEE kollekciójával támogatja a méhészeteket és a méh populációk védelmét, amivel a cél több mint 10 millió méh megóvása.
Most ti is tudtok ezen a problémán segíteni, ha a promóció ideje alatt legalább 17500 Ft felett vásároltok, vagy ha választotok egy terméket a 3BEE kollekcióból, akkor 100 méh megóvását támogatjátok.
Segítsünk együtt!"

– hívta fel követői figyelmét Réka erre a roppant fontos témára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!