Ezt nézd meg: Tápai Szabina 9 nappal a szülés után bikiniben flangál - ifaktor
Tápai Szabina fehér fal előtt narancssárga szürke sportszerelésben mosolyog
Alig 9 nap telt el azóta, hogy életet adott 3. gyermekének és hanyatt vágódtunk az alakjától 3.9 másodperc alatt.


Amint arról már korábban is írtunk, hatalmas szeretetben és boldogságban várta a Kucsera-család a 3. gyerkőcüket.

Szabina Instagramon számolt be arról, hogy Millának és Beninek végre megérkezett a kistestvére Bella, így egy rendkívüli utazás veszi kezdetét, hisz 3 gyerekes édesanyának lenni "csodás érzés".


Egyelőre nem tudjuk, hogy mi a titkos módszere Szabinának, de az, hogy egy ilyen csodás eseményt követően 9 nappal, már egy medence partjáról tesz ki képet, ahol lélegzetelállító formában csapatja, több mint elgondolkodtató.

Ezen a képen egy rendkívül stílusos kimonoban láthatjuk, ahol szinte kicsattan az örömtől és ezt a kép alatti soraiban, részletezi is:

Sosem volt gondom azzal, hogy mikor hogyan alakul a testem. Visszanyeri e az eredeti formáját? De nagyon szerencsés vagyok eddig mindegyik terhességem után erőfeszítések nélkül mentek le a plusz kilók. Szerintem nem ez a természetes. Én hiszek abban, hogy ez nálam a több évnyi élsport és genetika is. De most sem ez számít, csak hogy 3 gyönyörűség anyukája lehetek. 😍

Gratulálunk a harmadik gyerkőchöz és a testi-lelki egészséghez is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!