Ezt tanácsolja nőtársainak Iszak Eszti - ifaktor

Iszak Eszti egyik friss Instagram-bejegyzésében hosszabban írt arról, hogy szerinte milyenek a nők és miben kellene radikálisan változniuk, ez pedig: egymás dicsérete a kritizálás helyett.


A gyönyörű modell posztjában arról ír, hogy mennyire fontosnak tartja, hogy a nők ösztönző és inspiráló társasággal vegyék körül magukat. Ide értve annak a viselkedési mechanizmusnak az elengedését, mellyel egymást bántják, kritizálják. Ehelyett dicsérjék, motiválják és segítsék egymást.

"Én is igyekszem ezt egyre inkább beépíteni a hétköznapjaimba és körülvenni magam minél inspirálóbb emberekkel, akik azt az énemet fejlesztik, ami mindenkiben meglátja a jót, erős, mégis gyengéd, ambiciózus de akkor sem tör le, ha épp valami nem jön össze"- írja Eszti.

Ösztönző, gyógyító hatása van, mind nőtársunka, mind pedig saját magunkra, ha másokat felemelünk, mert mi magunk is feljebb kerülünk általuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!