Ezt tanácsolja nőtársainak Iszak Eszti - ifaktor
Iszak Eszti piros kockás ruhában

Iszak Eszti egyik friss Instagram-bejegyzésében hosszabban írt arról, hogy szerinte milyenek a nők és miben kellene radikálisan változniuk, ez pedig: egymás dicsérete a kritizálás helyett.


A gyönyörű modell posztjában arról ír, hogy mennyire fontosnak tartja, hogy a nők ösztönző és inspiráló társasággal vegyék körül magukat. Ide értve annak a viselkedési mechanizmusnak az elengedését, mellyel egymást bántják, kritizálják. Ehelyett dicsérjék, motiválják és segítsék egymást.

"Én is igyekszem ezt egyre inkább beépíteni a hétköznapjaimba és körülvenni magam minél inspirálóbb emberekkel, akik azt az énemet fejlesztik, ami mindenkiben meglátja a jót, erős, mégis gyengéd, ambiciózus de akkor sem tör le, ha épp valami nem jön össze"- írja Eszti.

Ösztönző, gyógyító hatása van, mind nőtársunka, mind pedig saját magunkra, ha másokat felemelünk, mert mi magunk is feljebb kerülünk általuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!