Ezt tervezi az ország nyitása után Abosi Barni - ifaktor
abosi barni a folyóparton egy kidőlt fán üldögél
Abosi Barni Instagram-oldala nem utazós bejegyzésekkel van tele mostanság, amióta a járványhelyzet ellehetetlenítette – vagy legalábbis nagyon megnehezítette a külföldi kiruccanásokat. Így legfeljebb csak visszatekintős, #throwback képekkel találkozhatunk, ha tengert szeretnénk látni.


Az influenszer ezúttal egy itthon készült képpel nosztalgiázik külföldi utazásairól és meséli követőinek, hogy nemrég visszagörgetett utazós bejegyzéseihez. Arról is írt, hogy mostanában a minőség helyett előtérbe helyezte a lájkok számát, és ehhez igazította tartalmait, amelyen szeretne változtatni.

A nosztalgiázás új löketett adott neki, hogy visszatérjen a tőle megszokott tartalmakhoz és felcsillantotta a reményt számára, hogy hamarosan újra belevághat az utazós videók és képek gyártásába. Az influenszer nem gondolkodik kicsiben, egyből a világ túloldalára készül, amikor a járványhelyzet ezt lehetővé teszi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!