Ezt üzente Dér Heni a beszólogató kommentelőknek - ifaktor
Dér Heni selfie

A Nyerő Páros című műsor óta rengeteg negatív kritikát, ítélkezést, bántó megjegyzéseket kapott Dér Heni. Éppen ezért egy időre le is tiltotta a kommentelési lehetőséget Instagram-posztjai alatt, egy ideje azonban újfent mindenki hozzászólhat a bejegyzéseihez.


Heni a napokban megosztott egy képet, mely cseppet sem egy tökéletesen beállított 'Instagram-kép', filter és szerkesztés nélküli. A bejegyzéshez a következőket fűzte:"Hopp, egy szintén jól sikerült fotó! Na itt is van mit trollkodni kérem szépen. Mennyire hidratált a bőröm, szám, mennyire látszik vagy nem a pocakom, esetleg az orromba is belátni, ott találunk-e valamit vagy, hogy simán mennyire vagyok ronda című kommentek. Annyira érdekel, hogy mindezzel együtt csodahetet kívánok Mindenkinek!"

Az énekesnő képe alatt több ismert ember is intézett neki néhány kedves sort. Király Viktor kedvese, Anita ezt írta:"Én azt vettem észre, hogy az az épület nem túl szép. Te pedig gyönyörű!"

Az egykori modell Görög Zita is írt Heninek: "Kihagytad a szösztelenítőt. Csodás vagy. Bárhogy."

"A pocakod a tiéd, annyit mutatsz belőle amennyit éppen szeretnél 2. Csodásan hidratált a borod , nekem bejön 3. Bár nekem lenne ilyen szép szám 4. Az orrod patyolat tiszta 5. Simán gyönyörű vagy"- írja Kandász Andi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!