Ezt vette magának Horváth Gréta első fizetéséből - ifaktor
Horváth Gréta kanapén fekszik rózsaszín ruhában

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, Horváth Gréta megmutatta követőinek Instagram-oldalán, hogy mire költötte élete első sorozatszerepléséért járó fizetését, amit mai napig lelkesen használ és szeret.


Választása fizetéséből egy csodás biciklire esett, ami fehér színű, kis kosárkájával és a sorozathoz hűen Budapest felirattal pompázik. Elmondása szerint a járgányt egy ideig nem tudta használni, de amióta megjavították újra nagy szerelme lett.

A megosztott fotóján láthatjuk, ahogy a csodás virágba borult utcákon hajtja, ami valóban lenyűgöző érzés lehet. Gréta ezzel nem csak egy szép képet adott követőinek, hanem a környezetvédelemre is ösztönözheti őket, hiszen a bicikli az egyik legjobb közlekedési eszköz természetvédelmi szempontból.

„Ma csodás napunk volt. Egyrészt mert 4 éve kérem Barit, hogy csinálja meg a bicajom. Végre erre is sort került🌸😂Amitől kedves ez a bicó az, hogy életem első sorozatbeli fizetésből vettem magamnak. Hűen a múltamhoz, BUDAPEST felirattal🤩😻💞Az első kör fantasztikus volt, imádott kerületünk utcáin. Egyszerűen nem tudok betelni azzal, hogy itt élhetünk. Nekem ez a falu de közben város hangulat a tökéletes összhang. Szabadon, levegőn, kedves emberekkel akik köszönnek neked és mosolyognak. Hihetetlen volt ez a nap, csak mosolygó és kedves emberekkel talalkoztam. Ma sikerült elfelejtenem pár órára a járványt ami sújtja most az életünk 🙏🌸Együtt voltunk a kertben, rendet tett @megyinsta kint én bent🌿Ma is nagyon hálás vagyok! Nekem mindig is ez volt a fejemben, ez a hely ahol elképzeltem az életem. A legjobb pedig, hogy anyuék is itt vannak 1,5 km-es távban. 🌸🙏
Isten hozott, gyönyörű tavasz"

– olvasható Gréta bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!