Ezúttal Celine Dion lett Celeste Barber új célpontja - ifaktor
Celeste Barber fehér ingben áll és egy gyertyatartót fog

A népszerű külföldi parodista, Celeste Barber már számtalan hírességet parodizált ki közösségi oldalán, amivel igen nagy hírnévre tett szert, hiszen már majdnem nyolcmillióan követik Instagram-oldalán. Ezúttal egy énekesnő volt terítéken, akit eddig még nem parodizált.


Celeste leginkább azokat a híres modelleket, énekesnőket, színészeket szokta kifigurázni, akik valamilyen lehetetlen helyzetben mutatják teljesen természetesnek magukat, vagy videók, vagy képek formájában.

Ezúttal Celine Dion egyik igen érdekesre sikerült reklámvideóját készítette el saját változatában a humorista és meg kell hagyni, ez is fantasztikusan viccesre sikeredett. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy közel négymillióan tekintették meg, ezzel rekordot döntve saját oldalán Celeste.

A legjobb az egész történetben, hogy szerencsére már hazánkban sincs hiány az ilyen fajta tartalomgyártásból, hiszen Vanya Timi, Celeste Barber nyomán indított egy nagyon hasonló Insta-oldalt mely hazánk sztárjaival foglalkozik leginkább.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!