Meglepetéssel készül nőnapra a rajongóinak Kocsis Tibor - ifaktor
A korábbi X-Faktor győztes énekes – amellett, hogy kitért röviden a szigorúbb járványügyi korlátozásokra – bejelentette, hogy nőnap alkalmából egy különleges online koncertet ad és egy még ennél is komolyabb meglepetést is tartogat.


„Hát... két hétig megint otthon gondolkodunk kicsit az életünkön. Tudjátok mit? A Nőnapot együtt ünnepeljük! Hozok nektek egy online koncertet... és még valami komoly meglepetést is! Holnap elárulom a részleteket... Kövessétek az oldalt!"

– írta Tibi az Instagram-oldalán.

Arról fogalmunk sincs, hogy mi lehet ez a hatalmas meglepetés, de minden bizonnyal legkésőbb a következő héten hétfőn kiderül, hogy mivel készül rajongóinak az énekes.

Már önmagában az online koncertnek is örülhetünk, hiszen a mostani helyzetben már ebből is egyre kevesebb van – bizonyára már készülnek az előadóművészek is a nyitásra, amely most megint egy lépéssel távolabbra került.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!