Meglepetéssel készül nőnapra a rajongóinak Kocsis Tibor - ifaktor
A korábbi X-Faktor győztes énekes – amellett, hogy kitért röviden a szigorúbb járványügyi korlátozásokra – bejelentette, hogy nőnap alkalmából egy különleges online koncertet ad és egy még ennél is komolyabb meglepetést is tartogat.


„Hát... két hétig megint otthon gondolkodunk kicsit az életünkön. Tudjátok mit? A Nőnapot együtt ünnepeljük! Hozok nektek egy online koncertet... és még valami komoly meglepetést is! Holnap elárulom a részleteket... Kövessétek az oldalt!"

– írta Tibi az Instagram-oldalán.

Arról fogalmunk sincs, hogy mi lehet ez a hatalmas meglepetés, de minden bizonnyal legkésőbb a következő héten hétfőn kiderül, hogy mivel készül rajongóinak az énekes.

Már önmagában az online koncertnek is örülhetünk, hiszen a mostani helyzetben már ebből is egyre kevesebb van – bizonyára már készülnek az előadóművészek is a nyitásra, amely most megint egy lépéssel távolabbra került.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!