Ezzel a programmal készül húsvétra TV2 és az RTL Klub - ifaktor
Ezzel a programmal készül húsvétra a TV2 és az RTL Klub
Egyre közeledik a húsvét, amire a nagy kereskedelmi csatornák mindig különleges programkínálattal készülnek. Ezúttal megvizsgáltuk, hogy idén mit nézhetünk a TV-ben, ha a két legnézettebb csatornára az RTL Klubra és a TV2-re kapcsolunk.

Az RTL már pénteken elkezdi a hosszú hétvégére szánt programjainak a vetítését, a megszokott hétköznapi műsoraik helyét filmek veszik át. Két népszerű animációs film a Némó nyomában és az Aranyhaj és a nagy gubanc is adásba kerül, majd este a Star Wars nyolcadik részét is levetítik. A TV2-nél ezzel szemben a főműsoridőben marad az Exatlon Hungary, igaz korábban kezdődik, mivel után 21:55-től érkezik az Amerikai pite 3. ami a Csillagok Háborújával kénytelen harcba szállni.

Nagyszombatra úgy tűnik nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a konkurens csatornák, hiszen semmi különlegessel nem készül sem TV2, sem az RTL Klub erre a napra, így valószínűleg a nézettségi adatokban is egy visszaesés lesz majd tapasztalható ekkor.

Vasárnapra viszont már sokkal komolyabb programot raktak össze mindkét oldalon, ami nem meglepő módon főleg filmekből áll. A legizgalmasabb projekt viszont egyértelműen a TV2 nevéhez fűződik, ami a 18:55-től képernyőre kerülő The Passion lesz. A zenés utcaszínház Jézus szenvedéstörténetét igyekszik bemutatni, valósághű de mégis könnyen értelmezhető módon.

A darab hazai változatát Herendi Gábor rendezte, és olyan kiváló előadók, mint Stohl András, Rudolf Péter, Sena Dagadu, vagy épp Szolnoki Péter, közkedvelt magyar slágereken keresztül teszik közérthetővé és kortárssá a passió történetét.

Hétfőn ismét a filmeké lesz a főszerep, a TV2-n a népszerű német vígjáték a Fák jú Tanár úr! és Sascha Baron Cohen 2016-os mozija az Agyas és agyatlan is képernyőre kerül, míg az RTL Klub legnagyobb dobása a Vasember 3. lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!