Instagram-fotóval ünnepelte visszatérését Szoboszlai Dominik - ifaktor
Szoboszlai Dominik végre pályára léphetett új csapatában, az RB Leipzigben: a magyar válogatott futballista szombaton a holland AZ Alkmaar elleni felkészülési mérkőzésen debütált a Bundesliga tavalyi ezüstérmesénél.


A még mindig csak 20 éves Szoboszlai még télen igazolt át Salzburgból a testvércsapat RB Leipzighez, ahol mindeddig lágyéksérülése miatt nem jutott szóhoz – és a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon sem állhatott Magyarország rendelkezésére a halálcsoportban vívott ádáz küzdelmében.

Szoboszlai ezt megelőzően legutóbb tavaly december 20-án, még a Salzburg játékosként lépett pályára, vagyis 210 nap kihagyás után játszott újra mérkőzést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!