Ezzel kergeti őrületbe Tokár Tomit felesége - ifaktor
Tokár Tomi öltönyben és Kovács Dóri menyasszonyi ruhában az esküvőjükön kézenfogva.
Tokár Tomi és Kovács Dóri az egyik kedvenc magyar sztárpárunk. Az influenszer és műsorvezető férje rendre oszt meg humoros, vicces, illetve akár családi tartalmakat is a közösségi oldalaikon.


„200 fotó/kirándulás? Élmény Dórival a túrázás.... Mondjuk most visszasírok minden "na csak még egy képet" kívánságot, annyira szeretnénk újra bejárni az országot"

– írta az Instagram-oldalán Tokár Tomi, aki a fotókkal és az eredeti szöveggel nézve egyértelműen utal arra, nem kedvenc tulajdonsága Dóriban az, hogy az utazásaik alkalmával felesége több tucat fotót készít.

Noha, ezek a fotók most valószínűleg „aranyat érnek", hiszen a pandémiának hála, egy ideje nem utazhatunk kedvenc helyeinkre, így csak az emlékek maradnak.

Ezekből néhányat meg is osztott követőivel a Fókusz műsorvezetője:

„Tokaj, Lillafüred, Eger, Visegrád, Pécs környéke. Már lassan alig van olyan tájegység, ahol nem jártunk. (azaz nem készült fotó Dóriról...) És reméljük, hogy idén új kalandok (képek) várnak ránk"

– zárta a bejegyzését Tomi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!