Ezzel kergeti őrületbe Tokár Tomit felesége - ifaktor
Tokár Tomi és Kovács Dóri az egyik kedvenc magyar sztárpárunk. Az influenszer és műsorvezető férje rendre oszt meg humoros, vicces, illetve akár családi tartalmakat is a közösségi oldalaikon.


„200 fotó/kirándulás? Élmény Dórival a túrázás.... Mondjuk most visszasírok minden "na csak még egy képet" kívánságot, annyira szeretnénk újra bejárni az országot"

– írta az Instagram-oldalán Tokár Tomi, aki a fotókkal és az eredeti szöveggel nézve egyértelműen utal arra, nem kedvenc tulajdonsága Dóriban az, hogy az utazásaik alkalmával felesége több tucat fotót készít.

Noha, ezek a fotók most valószínűleg „aranyat érnek", hiszen a pandémiának hála, egy ideje nem utazhatunk kedvenc helyeinkre, így csak az emlékek maradnak.

Ezekből néhányat meg is osztott követőivel a Fókusz műsorvezetője:

„Tokaj, Lillafüred, Eger, Visegrád, Pécs környéke. Már lassan alig van olyan tájegység, ahol nem jártunk. (azaz nem készült fotó Dóriról...) És reméljük, hogy idén új kalandok (képek) várnak ránk"

– zárta a bejegyzését Tomi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!