Ezzel lepte meg Rubint Réka idősebbik fiát - ifaktor
Rubint Réka és középső fia, Norbi edzés után

Rubint Réka középső fia, Norbi elballagott az általános iskolából, így Réka meglepte őt, pontosan ugyan azzal az ajándékkal, amivel lányát, Larát három évvel ezelőtt lepte meg: elvitte kedvenc városába.


Larát három évvel ezelőtt Réka posztjából megtudhattuk, hogy New Yorkba vitte nyaralni. Fiának kedvenc városa Róma, így őt Olasz ország varázslatos fővárosába utaztatta el.

Réka első nyaralós posztjából megtudtuk, hogy csak kettesben utaztak el fiával, ezzel egy szuper anya-fia kalandot élnek át.

„3 évvel ezelőtt, amikor Lara ballagott az volt a meglepi ajándékom Neki, hogy elvittem a kedvenc városába New Yorkba🤗
Most Norbikànak a sor❤️❤️❤️
Iràny Ròma 🥰❤️
Csak Ő és èn"

- olvashatjuk Réka posztjában.

Azóta már több képet és videót is feltöltött a nyaralásukról Réka, amiken jól látható, hogy fiánál maximálisan betalált az ajándék és nagyon jól érzi magát a kiruccanáson édesanyjával.

A képért kattints ide.

Miután megérkezett a Schobert család két tagja Rómába, Réka videóban köszönt be követőinek Insta-oldalán és elárulta, hogy fia nagyon jól érzi magát és irtó hálás anyukájának az utazásért.

„Annyira, de annyira szeretek örömöt szerezni, élményt adni 🙏❤️❤️❤️ … és ez most is sikerült🤗"

- olvasható Réka videója alatt, amit ide kattintva láthatsz.

Természetesen Schoberték a nyaralás alatt sem hagyják ki az edzéseket, így Norbi és anyukája reggeli futásra is elmentek Rómában.

A képeket ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!