Farkas Alexa:” Manapság ciki, ha függsz valakitől?” - ifaktor
Farkas Alexa sötét fal előtt pózol

Alexa legutóbbi posztjában azt boncolgatta, hogy milyen is az, ha függünk egy másik embertől, noha itt nem az anyagiakat értette, sokkal inkább az érzelmi függést.


Alexát még az ÉNB-ből ismerhettük meg, melynek éveken keresztül volt az egyik szereplője. Azóta számtalan változáson átesett kívül-belül. Egy ideje már spirituálisabban éli az életét, mint azelőtt. Tudatosan építi önmagát nagy hangsúlyt fektetve a lelki egyensúlyra, ami megváltoztatta lényegében az egész lényét.

Mesélt arról a sok önmunkáról, ami hozzásegítette ahhoz, hogy úgy gondolkodjon és tekintsen a világra, ahogy jelenleg.

„Függök Balázstól, függök az ő mosolyától és jól lététől, mert ha ő nincs jól én sem vagyok teljes. Függök az ide kapcsolódó emberektől. Nem függök a kilátástalanságtól, a pénztől, a negatív emberektől, azoktól, akik bántanak és rosszindulatúak. Ki merem jelenteni, hogy már nem függök minden esetben a társadalom véleményétől, a társadalmi normáktól "milyennek kellene lennem"-től. Sok munka árán de ez megszűnt, viszont cserébe olyan dolgoktól tettem magam függővé és kiszolgáltatottá ami épít, emberré tesz. Az igaz ember szerintem nem arról ismerszik meg mennyire kemény és bizonygatja az önállóságát, azt, hogy neki mennyire nincs szüksége senkire és ő mindent meg tud oldani egyedül, hanem arról, hogy esendő. Ez az emberi szépség alapja számomra! Felvállalni, hogy NEM, nem vagyok ISTEN, aki hibátlan, hanem egy esendő, néha gyenge ember, akinek a gyengesége az igazi szépség és csoda. Nekem ez a fontos! Döntsd el neked mi az"-írja Alexa.


Ne hagyd ki!