Farkas Timi Best Of Tiktok első helyezett lett - ifaktor
Farkas Timi fehér pulcsiban ül egy kanapén

Farkas Timi megható bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán: Best Of TikTok első helyezést ért el, amiért követőtáborának mérhetetlenül hálás. Timi pár év leforgása alatt több mint 400 ezer rajongót tudhat a magáénak, akiknek posztjában megköszöni, hogy mellette állnak hosszú idők óta.


A sokak által kedvelt véleményvezér közösségi oldalán a második családjának nevezi követőit és sikereit nekik köszöni meg. Megható soraiban azt is elmeséli nekünk, hogy minden nap elgondolkozik rajta, hogyan tudott fiatalsága ellenére ilyen sok mindent elérni.

Login • Instagram

„Nem is tudom hol kezdjem… Szóval @joyhungary Best Of Tiktok első helyezettek LETTÜNK! Minden nap elgondolkoztat hogyan és mivel értem el, hogy ennyien mellettem vagytok, hogy ilyen összetartó csapatom lett és hogy ilyen sikereket és élményeket érhetek el miattatok! Nem tudom mivel érdemeltem ki, de a sok rossz mellett is életem végéig hálás leszek nektek ezekért. Nagyon szépen köszönöm, hogy az életem és napjaim részese vagytok, hogy mindig számíthatok rátok és hogy ezt megint bebizonyítottuk. Ez már több egy platformnál, ez már teljesen átalakult a 2. családommá. Köszönök szépen mindent, illetve az esemény számomra nagy nap volt így azért is extrán hálás vagyok, hogy hercegnő lehettem egy napra. SZERETLEK TITEKET"

- olvashatjuk @farkas_timii megható sorait.

Gratulálunk, Timi!

Ne hagyd ki!