Farm VIP: Bódi Sylvi ezt üzente Diának Instagram-oldalán - ifaktor
Bódi Sylvi piros felsőben két kiscicát tart a kezében

Azt elmondhatjuk, hogy a Farm VIP műsorában nehéz a tévé képernyőin keresztül megállapítani, hogy kinek milyen a valódi viszonya a másikkal. Bódi Sylvi most üzent Diának Instagram-oldalán, így ezt biztosra megtudhattuk.


Sylvi korábban Singh Vikinek is üzent a közösségi médiában, amiből megtudhattuk, hogy a két lány igencsak közel állt egymáshoz, ami a televízió képernyőin keresztül nem igazán jött át.

Hasonlóan lehetett ez Diával is, ugyanis Sylvi elárulta, hogy a közös hangot kettejük között már az első közös napon megtalálták, bár ezt mi nézők nem vettük észre igazán.

Sylvi ezt üzente Diának Insta-oldalán:
,,Diával elsö perctöl kezdve megtaláltuk a közös hangot, imádtam a közös munka minden pillanatát vele! ☺️ Még a legendás beigli készítésünket is… 😂🙈 Abból, hogy mi mennyire jól kijöttünk egymással és a vidám, összehangolt közös pillanatainkból sajnos semmi nem látszik a müsorban… 😐 Mert ugye már mondtam Nektek, hogy van az a Farm, amit Ti néztek…meg volt az a Farm, amit mi éltünk végig… Nyilván sokkal érdekesebb lett volna, ha mi feszkózunk egymással, de mivel nem volt ilyen, így a közös pillanatainkból vajmi keveset látni… 🤷🏻♀️ Sebaj, mi tudjuk, hogy milyen jó team voltunk.😊
Én nagyon bírtam Diát! 🤗 Ö egy vagány, tüzröl pattant nö, akinek ha van véleménye a dolgokról, beleáll és korrekten, öszintén elmondja. Ö úgy jött ide hozzánk a piros csapatba (és úgy általában ebbe az egész Farmos versenybe), hogy ezt mondta: “Gyerekek, én semmihez nem értek, de ha mondjátok, hogy mit kell, én mindent megcsinálok.” Annak ellenére, hogy biztosan nem neki volt a legnagyobb tudása az agrárvilág területén, valóban Ö volt az, aki mindenben ott segített ahol tudott. Lelkesen, becsülettel és alázattal végezte a munkát. Nem volt büdös neki semmilyen munka, turbó fokozatban csinált mindent. 💪🏼 Gyepivel minden reggel korán keltek és becsületesen végezték a rájuk bízott állatok körüli teendöket. 🐴
Vicces, hogy egyikönk se barátokat szerezni jött ebbe a müsorba…s ugyan a barátság fogalma mindkettönk számára egy mélyebb dolgot jelent, de talán mi ketten lettünk a legjobban egymással, s a köztünk lévö kapcsolattartás nem ért véget a müsorral"

- írta Diának, amire a sportoló reagált is kommentben:

,,Drága Szilvi!! Leginkább ami eszembe jutott az a :KÖSZÖNÖM!!Köszönöm, hogy gyorsan befogadtál a csapatba. Köszönöm , hogy soha nem a problémákon lovagoltál, hanem mindig a megoldást kerested. Köszönöm , hogy velem együtt rengeteget dolgoztál. Köszönöm , hogy amikor szomorú voltam próbáltál megvigasztalni. És köszönöm, hogy a sok nehézség ellenére mégis ennyit nevethettem"

- olvasható Dia kommentje Sylvi bejegyzése alatt, amit ide kattintva láthattok.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!