Farm VIP: Bódi Sylvi kamerák előtt omlott össze - ifaktor
Bódi Sylvi sírásban tört ki a Farm VIP műsorában

Úgy tűnik, hogy a népszerű modell, Bódi Sylvi, aki a Farm VIP eddigi legerősebb női játékosának tűnt, most összeomlott. Nem csak lelkileg, de fizikailag is a nézők is őt tartották az egyik legerősebb női játékosnak.


Lehet, hogy most ezt az imázsát felborította a tegnap esti részben látottakkal. Történt ugyanis, hogy a csapatoknak a szedett meggyből rétest kellett készíteniük. A piros csapaton azonban ez a sütés sokkal jobban kifogott, mint a sárgákon.

Sylvi már nehezen bírta a stresszt és a sikertelen sütési kísérletezést, így sírásban tört ki:

„Nekem nagyon rossz megélni azt, ami most történik, hogy ennyire szerencsétlenek vagyunk. Nagyon rossz érzés. Most úgy szeretnék nem az lenni, aki vagyok, hanem mondjuk egy olyan lány, aki kiskorában csinált rétest. Borzasztóan bánt. Nekünk ez a rétes kimaradt”

- mesélte Sylvi, miközben a könnyeivel küszködött.

Az eredmény ma este derül ki. Mi már roppant kíváncsiak vagyunk, hogy melyik csapat nyeri meg a termelési versenyt, annak ellenére, hogy a pirosak nyerték a termelést segítő játékot, a termelésben eddig a sárga csapat vezet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!