Farm VIP: A nézők sem tartották fairnek Gyepi visszatérését - ifaktor
Farm VIP Dia és Gyepi ölelik egymást

A tegnap esti Farm VIP műsorában láthattuk, hogy Gyepi kiesése után mégis visszatérhetett a műsorba. Játékos társai közül egyedül felesége, Dia tudott őszintén örülni a hírnek. A szereplőkön kívül még a nézők sem tartották igazságosnak ezt a lépést.


Történt ugyanis, hogy egy egyéni játék során a leggyengébb teljesítő a piros csapat tagjai közül Gyepi volt, így neki távoznia kellett a műsorból. A sárga csapat játékosai közül ez a versenyző Athina volt, így ő is elköszönt a műsortól.

Később azonban - amiről a játékosok és a nézők sem tudtak -, Athina és Gyepi egymással küzdöttek meg, hogy ki juthasson vissza versenybe. Ezt a játékot Gyepi nyerte, így őt köszönthette a mára már egybeforrt piros és sárga csapat.

A játékosok arcán azonban azonnal látszódott, hogy nem örülnek a fordulatnak. Volt, aki hangot is adott nemtetszésének. Velük egyetértve a nézők sem repestek az örömtől.

,,Gyepi helyében meg sem szólaltam volna. Mit keres ott?"
,,teljesen igazságtalan"
,,Ez mekkora hulyeseg mar, de tenyleg! Kiestek kiestek"
,,Minek hozták vissza"

- érkeztek sorban a háborgó kommentek a nézőktől.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!