Fehérneműben kampányol Iszak Eszti - ifaktor
Iszak Eszti virágzó fa mellett pózol

A Sloggi legújabb kampányának keretén belül hirdetik a női test szépségét.


A képen feltűnik még Dallos Bogi, Szentesi Éva és Szilágyi Szilvi is.

A női fehérneműket forgalmazó márka jelen kampánya #BodyAdapt néven fut, mely a női test sokszínűségét és változásának gyönyörét hirdeti a lent látható sikeres és inspiráló nők által.

"Évek óta Büszke vagyok rá, hogy a @sloggi_hungary nagykövete lehetek, de erre a kampányra extrán az vagyok, hiszen ilyen csodálatos hölgyekkel szerepelhetek egy képen."

-írja Dallos Bogi, aki szintén megosztotta Instagram-oldalán a képet.

Caramel felesége, Szilvi a következőt írta:

" A legnagyobb büszkeség most, hogy csodálatos nők társaságában én is a @sloggi_hungary #BodyAdapt kampányának nagykövete lehetek"

Szentesi Éva, írónő pedig egy mélyebb lélegzetű üzenettel népszerűsítette a márkát:

"A testem az elmúlt tíz évben túlélt két komoly operációt, és számos súlyos kezelést, a betegségből való gyógyulás alatt pedig megtanultam rá úgy figyelni, mint egy világítótoronyra, ami azonnal jelez, ha baj van. A testem világítótornya tehát a lelkemnek. Nem szorítom keretek közé, edzem, megfelelően táplálom, kívülről is óvom és nem passzírozom kényelmetlen keretek közé. A fehérneműkkel pedig legalább ennyi ideje nem kötök kompromisszumot. Amelyik nem kényelmes, azt egész egyszerűen száműzöm a ruhatáramból. A hasamon végigvonuló heghez egyébként sem érhet hozzá akármi: bár soha nem szégyelltem, ettől függetlenül szeretem védeni azt a terület, és szó sem lehet arról, hogy egy alsónemű "bántsa" azt a részt.
Úgyhogy márcsak ezek miatt is büszkeség nagykövetként csatlakozni a @sloggi_hungary #BodyAdapt kampányához, mert ez a kampány épp a női test sokszínűségét és változását ünnepli."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!