Fél éves lett Palácsik Lilla és Visváder Tomi gyermeke - ifaktor
Palácsik Lilla és kisfia Noah

Pontosan fél évvel ezelőtt született meg a népszerű sztár házaspár, Palácsik Lilla és Visváder Tamás szerelem gyermeke, Noah. Ez alkalomból Lillát elfogta a nosztalgia és Instagram-oldalán régi, még a várandóssága alatt készült fotóit osztotta meg velünk.


Lilla a fotósorozatban nyolc képet tett közzé közösségi oldalán, amikből az első hét képen terhesen, kerek pocakkal láthatjuk, míg az utolsón már a teljes családot, férjével és babájukkal.

Az influenszer-fotós elárulta bejegyzésében, hogy szinte fel se fogta még, hogy máris eltelt fél év, olyan gyorsan telnek a hónapok, mióta Noah baba az életük része.

„Ma pontosan fél éve, hogy életünk értelme megszületett❤🧑🏻🦲 Hihetetlen hogy ez a 6 hónap ilyen gyorsan eltelt, de számomra az méghihetlenebb hogy az előtte lévő 9 hónap ilyen rég volt❤🙏 Imádtam várandós lenni, nagyon szerettem hogy Ő és Én egy testben, mindig együtt voltunk🥰 Hálás vagyok hogy Ő megszületett, és hogy Anya lehetek🙏 Ma nosztalgiáztam egy kicsit, nézegettem a régi képeket a telefonomban és pár képet most megosztok veletek is"

– olvashatjuk Lilla bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!