Felajánlotta segítségét Donald Trumpnak Nagy Alekosz - ifaktor
Nagy Alekosz ingben és nyakkendőben

Futótűzként terjed a hír, miszerint Donald Trumpot, az Egyesült Államok leköszönő elnökét letiltották több közösségi média felületről.„Kedves Trump! Ajánlom Önnek Facebook-oldalamat ideiglenes használatra! Követők száma: 27.046. Éljen vele. Hazafias Tisztelettel: Nagy Alekosz vagyonőr; nemzetközi sztár, üzletember és Taxisofőr"

– ajánlotta fel a segítségét Alekosz.

A segítségre azért volt szükség, mivel a volt elnök nem használhatja – többek között – a Twittert (gyakorlatilag ennek a segítségével nyerte meg a választást anno – a szerk.), a Facebookot és az Instagramot sem – legalábbis utóbbi kettőt egy ideig biztosan nem, míg a „madaras applikáció" végleg letiltotta a megosztó személyiségű ex-elnököt.

„A Twitter pénteken jelentette be, hogy erőszak dicsőítése miatt végleg felfüggeszti Donald Trump személyes fiókját, amibe, úgy tűnik, a távozó amerikai elnök nem nyugodott bele, írt ugyanis egy négyrészes üzenetet a hivatalos fehér házi oldalra"

írja az Index.hu a CNBC-re hivatkozva.

Mindenesetre Trump 88 millió követőjéhez képest egy hangyányit kevésnek tűnik Alekosz 27 ezres követőtábora...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Ne hagyd ki!