Felesége kezeli Nagy Dani Instagram-oldalát, amíg ő az Exatlon Hungary-ban szerepel - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy többek között Nagy Dani is az Exatlon Hungary Kihívók csapatát fogja erősíteni a december végén induló műsorban. Dani biztosan nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy őt is beválogatták a csapatba, ugyanekkor nehéz döntés is lehetett bizonytalan időre 'elhagyni' a családját.


Éppen ezért Rami és Dani előrébb hozták a karácsonyt, hogy a nagy indulás előtt még ünnepelhessenek együtt egy kicsit.

Dani távolléte alatt felesége, Rami fogja kezelni az Instagram-oldalát. Nem lesz egyszerű feladata Raminak, az már biztos. Influenszer munkássága mellett a férje oldalát is kezelnie kell, emellett pedig ott a YouTube-csatornájuk is. Arról nem is beszélve, hogy kisfia, Oli is rengeteg figyelmet igényel, a háztartás vezetését pedig még meg sem említettük.

Mindenesetre sok sikert kívánunk a családnak! Hajra Rami, hajrá Dani!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!