Felesége kezeli Nagy Dani Instagram-oldalát, amíg ő az Exatlon Hungary-ban szerepel - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy többek között Nagy Dani is az Exatlon Hungary Kihívók csapatát fogja erősíteni a december végén induló műsorban. Dani biztosan nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy őt is beválogatták a csapatba, ugyanekkor nehéz döntés is lehetett bizonytalan időre 'elhagyni' a családját.


Éppen ezért Rami és Dani előrébb hozták a karácsonyt, hogy a nagy indulás előtt még ünnepelhessenek együtt egy kicsit.

Dani távolléte alatt felesége, Rami fogja kezelni az Instagram-oldalát. Nem lesz egyszerű feladata Raminak, az már biztos. Influenszer munkássága mellett a férje oldalát is kezelnie kell, emellett pedig ott a YouTube-csatornájuk is. Arról nem is beszélve, hogy kisfia, Oli is rengeteg figyelmet igényel, a háztartás vezetését pedig még meg sem említettük.

Mindenesetre sok sikert kívánunk a családnak! Hajra Rami, hajrá Dani!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Magyarország egyik rejtett kincsénél járt B. Nagy Réka

Noha az utóbbi időben egyre több híresség influenszer és áltagos turista jár a környéken, mégis az ország egyik kevésbé ismert – de annál szebb- látványossága a Bokodi-tó, amelyet most B. Nagy Rékáék is megcsodálhattak.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!