Felesége már előre védelmébe vette Schobert Norbit - ifaktor
Schobert Norbi felesége, Rubint Réka az Instagram-oldalán – bizonyára a tapasztalatok alapján – úgy gondolta, hogy Norbi legutóbbi megszólalása kapcsán inkább már előre védelmébe veszi férjét.


Schobert Norbert Index-interjú.

indavideo.hu

Schobert Norbert családjával forgatott egy retró hangulatú podcastet, ahol fitneszkirály elárulja: jó cél vezérelte, így nem igazán foglalkoztatja, hogy milyen lesz a fogadtatása a videónak.

Norbi több korábbi kijelentésére is reagált – a „döngő léptekre" él a „csimpánzcsöcsre" egyaránt –, de „van új is a nap alatt":

„Képzeld el, ha fociban tartanánk itt, akkor Viktor milyen boldog lenne! Egy nagy, kövér országból nem fogsz kikapkodni Ronaldókat. Azt csak a brazil nyomornegyedekből"

– mondta Norbi.

Rubint Réka a saját Instagram-oldalán mintegy megvédve férjét a következőket írta:

„Őszintèn, ahogy Tőle megszoktuk!"

– írta Réka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!