Feleségével közösen vezetett műsort Nagy Dániel - ifaktor

Következő epizódjához érkezett az Exatlonról Szakszerűen YouTube-sorozat, amit Nagy Dani ezúttal nem testvérével, hanem feleségével Kovács Ramival vezetett.Rami az adás elején elmondta, hogy kicsit izgul, de reméli sikerül jól helyettesítenie Benit, aki az online térből azért bejelentkezett. Kiderült, hogy épp nagy költözésbe van, ezért nem lehetett itt a műsorban.

A hatodik adásban is érkezett egy vendég a stúdióba, méghozzá az Exatlon Hungary első évadának egyik versenyzője, az Európa-bajnok, és junior világbajnok snowboardos Gyarmati Panka.

Panka az első évadban Gelencsér Tímea ellen maradt alul egy párbajban, amire most is emlékeztették Daniék. A műsor vendége elmondta, hogy nagyon rossz volt Timi ellen harcolni, ugyanis jó barátnők lettek a műsor alatt, és természetesen egyáltalán nem haragudott rá, amiért kiejtette a versenyből.

Természetesen ezúttal is kivesézték az idei évad aktuális történéseit, ezúttal Panka társaságában. Raminak pedig gratulálunk a debütálásához, ami nagyon jól sikerült.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Bochkor Gábor teljesen kiakadt! Most megtudhatjuk miért nincs fenn egyetlen közösségi oldalon sem

Bochkor Gábor rádióműsorában egy betelefonáló éppen Sári Évit támadta és a műsorvezető keményen fejezte ki nem tetszését, valamint elmondta miért nem kedveli a közösségi hálókat.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!