Féléve talált rá Lil G utáni társára Nemazalány - ifaktor
Féléve talált rá Lil G utáni társára Nemazalány
Nemazalány és Sofi jelenleg három sikeres dalt tudhat már maga mögött, és egyértelműen közösen képzelik el a jövőt, és már alig várják, hogy közönség előtt is bemutathassák új formációjukat.

A népszerű rapper most arról számolt be Instagram-oldalán, hogy a Sofival közös munka féléve kezdődött el, és nagyon büszkék rá, hogy ők az egyetlen női formáció az országban. Fanni a posztjában a közönségnek is köszönetet mondott, hogy ennyire szeretik őket, illetve a dalaikat.

„Lassan fél éves a formaciónk @sofi_official_page -val, és büszkén állíthatom, hogy az egyetlen női formáció vagyunk itthon!🤩👑💜 Nagyon sok mindent tanultunk ezalatt a fél év alatt, és hálásak vagyunk egymásért, és a csapatunkért! 🤍 De nektek tartozunk a legnagyobb köszönettel, hogy ennyien szerettek minket!❤️ Folyamatosan fejlődünk, és napról napra egyre jobban megismerjük egymást, és úgy érzem a jövőben még erősebbek leszünk mint most! Minden nap tanulunk valamit egymás mellett, és úgy érezzük nem csak a zene, hanem a barátság is összeköt minket!🤟🏻🔥
Remelem hamarosan, már a színpadon is láthattok minket, addig is csók nektek!
"

– írta hosszú bejegyzésében Nemazalány.

Fanni és Sofi közös munkája eddig három dalt eredményezett, és már mindegyik átlépte a milliós küszöböt a YouTube-on. A Sántakutyát jelenleg 1,4 millióan, az Üres szíveket 12 millióan, és legújabb szerzeményüket a Menedéket már most 2,4 millióan nézték meg a legnagyobb videós közösségi oldalon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!