Felháborodást keltett követői körébe WhisperTon videója - ifaktor
WishperTon kockás kabátban ül a hídon

A népszerű vlogger, WishperTon legújabb YouTube-csatornájára feltöltött videójának kissé félrevezető címet adott, amit követői nem hagytak szó nélkül a komment szekcióban.


A videó az „Idegeneknek adtam a bankkártyámat" címet kapta, amit némi túlzásnak éreztek a rajongók is, hiszen az influenszer nem idegeneknek adta oda fizetőeszközét, hanem barátainak, ami valljuk be szöges ellentéte a címnek.

A követők nemtetszésüket hozzászólások formájában nyilvánították ki, amik közül észrevettünk jó pár durvább és sértőbb megnyilvánulást is. WishperTont az utóbbi időben egyre több bántás éri nézőitől, amiért nem megfelelő címeket ad videóinak.

Egy nézőből ezt a reakciót váltotta ki a videó:

„Miért kell ide vonzani az embereket azzal hogy azt írod címnek hogy "idegeneknek adtam a bankkártyámat" pedig nem is az volt benne sőt nem is arról szólt a videó"

– olvasható a hozzászólásban.

Ez a jelenség nem egyedülálló a vloggerek körében és talán az állhat a dolog mögött, hogy szeretnék megőrizni népszerűségüket és magas nézettségüket a hazai YouTuberek, bár úgy tűnik egyre kevésbé elfogadóak a nézők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!