Felhagyna a műsorvezetéssel Majka - ifaktor
majka fekete pulóver háttér szürke sál napszemüveg

A kórházban töltött idő sok mindenre ráébresztette a rappert, többek között arra is, hogy felhagyna a showműsorok vezetésével.


Legutóbb arról írtunk, hogy Majkát azzal vádolják: valójában nem is beteg, és az egész karantén időszakban készült Youtube naplója egy bújtatott műsora a TV2-nek. A celeb akkor néhány keresetlen szót intézett vádlóihoz, majd legutóbb közzétett felvételében bejelentette, hogy a televíziózás befejezését tervezi – legalábbis jelenlegi formájában.

"Nem akarok tévézni. Az van, hogy az elmúlt években nagyon jól kerestünk, sikeresek voltunk és megengedhetem magamnak, hogy ne azt vállaljam el, amit csak kell, hanem amit én akarok. És ehhez az kell, hogy ezeket a feltételeket megteremtsem. Az első és legfontosabb, hogy független legyek. Ez egy nagyon fontos dolog. Ha innen kimegyek, szeretném tovább csinálni ezt a csatornát, de máshogy. Szeretnék valami olyat csinálni, hogy elmenni számomra érdekes emberekhez. Komoly, ökörködés, utánanézni, társadalmi témák, bármi. Szeretnék valami olyat, ami független, sokkal kevesebbet fizet, viszont boldogabbá tud tenni. Ez a legfontosabb az életben."

– árulta el 12. videójában Majka, akit egyelőre azonban szerződés köt a TV2-höz.

via Noizz

Ne hagyd ki!