Felhívják a figyelmet a bántalmazásra B. Nagy Rékáék - ifaktor
b. nagy réka és konkoly  dávid
B. Nagy Réka és párja, Konkoly Dávid az UNICEF Magyarország a #nemvagyegyedül kampány keretein belül hívja fel a figyelmet a cyberbullyingra, vagyis az internetes zaklatásra.


„A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány és az UNICEF Magyarország a Generali a Biztonságért Alapítvány támogatásával 2020 júniusában közös kampányt indított, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az online bántalmazás problémájára és rámutasson, hogy a szakértő segítség könnyen elérhető"

látható a segélyszervezet oldalán.

Több influenszer is a nevét adja a kezdeményezéshez.

A kampányban közreműködik: B. Nagy Réka, Dallos Bogi, Dezső Bence, Dukai Regina, Gulyás Lídia, Fenyvesi Zoltán, FollowAnna (Kőnig Anna), Hédinke, Istenes Bence, Iszak Eszter, Lina és Panni, Magyar Barbara, Palkovics Zóra, Puskás Peti, Rubint Rella, Stohl Luca, Süveg Márk (Saiid) és Szalay Isti.

Réka és Dávid a szóban forgó videóban a saját bejegyzéseik alatt – ténylegesen – megjelent kommenteket olvassák fel. A hozzászólások között egészen elképesztően trágár, visszataszító, bunkó, ocsmány szavak is szerepelnek. Valóban tanulságos, hogy miért veszélyes – mondjuk egy fiatal esetében hatványozottan – a cyberbullying.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!