Felrobbantotta az internetet Schobert Norbi újabb kijelentése- a fitneszguru most magyarázkodik - ifaktor
Norbi a tegnapi napon bejelentkezett Facebook-oldalán, hogy reagáljon a korábbi RTL Fókusz riportjára, melyet Apák napja alkalmával készített vele a stáb.

.

Elmondása alapján ezzel a bejelentkezéssel nem az volt a célja, hogy magyarázkodjon a Fókusznak elmondottakról, azonban a 14 perces videó során mégis azt az érzetet kelti. Majd hozzátette, hogy:

Mi férfiak, alapvetően, ha nem vagyunk puhapöcsök, többet tudunk melózni. Nekünk kötelességünk gondoskodnunk a nőről, és minden földi jóval ellátni, amikor ő ott van a babával. Ennyi, és azt gondolom, amikor van egy szerető feleségünk, nem fog éjjel háromkor felkelteni, büfizetni. És hogyha ez nem tetszik valami jogvédő élharcosnak, akkor fogadjátok el tőlem, hogy ma egy liberális világ van. És ha a nemiség lehet sokszínű, akkor a vélemény is legyen sokszínű.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!